Opleidingen en stages

Laat je opleiden door Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer

Bij Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer vinden we het essentieel dat jij als werknemer de mogelijkheid hebt om te blijven groeien en ontwikkelen, ongeacht je leeftijd of functie. Wij geloven dat levenslang leren een belangrijk aspect is voor persoonlijke en professionele groei, en daarom staan we klaar om jou hierin te ondersteunen.

Om ervoor te zorgen dat jij de juiste vaardigheden en kennis opdoet, hebben wij goede relaties opgebouwd met verschillende scholen en opleidingsinstituten in de omgeving. We bieden regelmatig interne trainingen aan om onze medewerkers op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Daarnaast helpen we ook individueel bij het vinden van op maat gemaakte opleidingen die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Dit kan variëren van technische trainingen tot cursussen gericht op persoonlijke ontwikkeling, afhankelijk van jouw interesses en carrièredoelen.

Door te investeren in jouw ontwikkeling, creëren we niet alleen een win-win situatie voor jou als werknemer en ons bedrijf, maar ook voor onze klanten. Met goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers kunnen we namelijk betere en efficiëntere diensten aanbieden en zo onze klanttevredenheid verhogen.

Werken bij Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer

Bij Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeer krijg je de kans om voortdurend te groeien en ontwikkelen. Wij bieden op maat gemaakte opleidingsmogelijkheden aan, of je nu wilt omscholen of jezelf wilt specialiseren binnen jouw vakgebied. Ons bedrijf is erkend als leerbedrijf en we bieden altijd ondersteuning aan onze leerling monteurs. Onze gekwalificeerde leermeesters begeleiden hen en houden hun eigen kennis up-to-date door regelmatige bijscholing.

Meer weten?

Benieuwd naar onze mogelijkheden met betrekking tot het lopen van een stage, BBL opleiding, of omscholing op de werkvloer? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Wil je meer weten over leren bij Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer?

Inge Lemmink – HR manager

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Ben jij op zoek naar een gaaf bedrijf uit jouw regio, waar je nog veel kunt leren?