Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer

Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer

Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer is fijne werkgever in Leusden. Wil je elke werkdag binnenstappen in een pand vol allure? Waar al je spullen klaarliggen om meteen aan de slag te kunnen gaan en waar iedereen je bij je voornaam begroet? Dan wil je bij ons komen werken! Er zijn meerdere technisch installateurs gevestigd in Leusden en omstreken, maar Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer is toch echt de leukste.

Kom werken bij Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer, onderdeel van VpG Techniek.

Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer richt zich vooral op zorg en onderwijs

Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer richt zich ons voornamelijk op de sectoren zorg en onderwijs, maar hebben ook veel samenwerkingen binnen vastgoed en industrie. De meeste collega’s komen uit de regio, maar onze werkzaamheden reiken verder dan alleen lokaal. Zo hebben we samenwerkingen van Arnhem tot Utrecht en ook richting Amsterdam. En daar zijn we trots op!

Een klik met de klant

We hechten veel waarde aan de relaties met onze klanten. De meeste samenwerkingen zijn vertrouwd en van lange termijn. Klanten weten wat ze aan ons hebben, we kennen hun elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties immers door en door. Bij het indelen van het werk focussen we ons op de persoonlijke klik tussen de klant en de betrokken collega’s. Dat werkt niet alleen prettig, maar stelt ons ook in staat om de communicatie met de klant en elkaar soepel te laten verlopen en de band warm te houden. Eén van onze medewerkers komt bijvoorbeeld al 30 jaar bij dezelfde klant over de vloer en is daar niet meer weg te denken. En dat nog elke dag met veel plezier. Mooi toch?!

Collega’s voelen zich thuis

Soms voelt het eerder alsof we een grote familie zijn, in plaats van een groep collega’s. De banden die hier ontstaan zijn ontzettend hecht. We helpen elkaar vooruit en zetten het liefst nog een stapje extra. Dat medewerkers zich bij Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer thuis voelen blijkt wel uit het feit dat er zelden verloop plaatsvindt. We werken met veel plezier samen, maar maken ook ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Zo sluiten we de week altijd af met een vrijdagmiddagborrel, hebben we een actieve personeelsvereniging die leuke uitjes organiseert, en is de jaarlijkse zomerbarbecue altijd één groot feest.

Wil je blijven groeien bij Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer? Dat kan!

Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer richt zich niet alleen op groei met betrekking tot het team of het klantenbestand, maar focust ook op de persoonlijke en vakinhoudelijke groei van de medewerkers. Voor iedereen die dat wil zijn er kansen om te ontwikkelen. We bieden opleidingen en specialisatiecursussen aan, maar nemen ook graag de tijd voor je om samen te zitten en een carrière pad uit te stippelen zodat je weet waar je naartoe kunt werken. Als jij dat wil, is alles mogelijk!

Wil je meet van ons weten? Neem dan contact met ons op!

Wil je meer weten over werken bij Schreuder-Ruitenbeek Installatiebeheer?

Onze vacatures

Wij zijn een erkend leerbedrijf

“De afwisseling in het werk, verschillende locaties en klanten maakt het werk divers, leuk en vooral heel leerzaam.”

Onze blije klanten