Vacatures in de installatietechniek

Ben je op zoek naar vacatures in de installatietechniek? En wil je elke dag met plezier naar je werk, met fijne collega’s, een uitstekend salaris en goede ontwikkelingsmogelijkheden? Kom dan werken bij installatiebedrijf VpG Techniek! Bij ons ga je installaties ontwerpen, bouwen en onderhouden. Vanwege de groei van ons bedrijf hebben we diverse vacatures openstaan in de installatietechniek. Bovendien zoeken we technici in de elektrotechniek en in de werktuigbouwkunde.

Wil je bij een innovatief en solide bedrijf werken? Kom werken bij VpG Techniek.

Diverse vacatures installatietechniek

Of je nu al jaren werkt of pas een opleiding hebt afgerond: we hebben diverse functies openstaan. We zijn op zoek naar enthousiaste (hulp)monteurs, werkvoorbereiders, projectleiders, engineers en calculatoren in de installatietechniek, elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Ook al voldoe je niet helemaal aan de criteria, reageer toch. We zijn vooral op zoek naar gemotiveerde medewerkers! Waarom je juist bij ons moet komen werken? We leggen het je graag aan je uit.

1. Solide en warm bedrijf

VpG Techniek is een solide en warm familiebedrijf dat is opgericht is in 1900. Met ons meer dan 120-jarig bestaan hebben we alle stormen wel zo’n beetje doorstaan. We leveren meer dan goed kwalitatief werk door onze slimmigheid, betrokkenheid, snelheid en flexibiliteit. Niet voor niets werken we al jarenlang voor dezelfde opdrachtgevers en zijn er veel medewerkers al jarenlang bij ons in dienst.

2. Maatschappelijk welzijn

Onze zes werkmaatschappijen, verspreid over de randstad, en met 200 medewerkers, realiseren diverse installatieprojecten in de zorg, het vastgoed, het onderwijs en de industrie. We willen graag ons steentje bijdragen aan het welzijn van onze opdrachtgevers en de mensen daaromheen. We adviseren, ontwerpen en fixen het. Je kunt denken aan betere voorzieningen voor beademingsapparaten in zorginstellingen maar ook aan afsluitbare automatische deuren op scholen bij brand. Alles gericht op een beter leef-, verblijf- en werkomgeving.

3. Fijne werksfeer

VpG Techniek hecht veel waarde aan een fijne werksfeer. We doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Want we zijn van mening dat hoe prettiger je je als medewerker voelt, hoe beter je functioneert en daardoor groeit in je werk. We zijn oprecht geïnteresseerd in je en je zult je daardoor bij ons thuis voelen. Er is een open collegiale cultuur en er zijn korte lijnen. We communiceren helder zodat je weet waar je aan toe bent. Onafgebroken, jaar in jaar uit, wordt de werksfeer hoog beoordeeld in ons jaarlijkse tevredenheidsonderzoek onder de medewerkers van VpG Techniek!

4. Persoonlijke ontwikkeling

Bij VpG krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen. We kijken waar je blij van wordt en waar je kracht ligt voor je persoonlijke groei. De technische ontwikkelingen gaan snel en vanuit het management kijken we of de medewerker hierin ondersteuning nodig heeft. Daarnaast stimuleren we je om door te groeien in je functie. We bieden je hiervoor opleidingen en cursussen aan, zodat je je verder kunt bekwamen. Tevens moedigen we job-roation, coaching, e-learning en learning-on-the-job aan.

5. Veel zelfstandigheid

Bij VpG werk je zelfstandig. We hanteren goed vastgelegde processen zodat je autonoom projecten kan uitvoeren en je ruim aandacht kan besteden aan de klant. Er is veel vrijheid in hoe, waar en op welke tijden je je werk inricht, als het resultaat er maar naar is. Daarnaast wordt er naar je geluisterd als je initiatieven ter verbetering bedenkt en krijg je ruimte om dit samen met je collega’s verder uit te zoeken of zelf op te pakken.

6. Uitstekend salaris

Al onze vacatures in de installatietechniek vallen onder de CAO Metaal & Techniek, Technisch Installatiebedrijf. Met deze CAO zijn jouw rechten en plichten goed geregeld. Goed om te weten is dat het salaris dat je bij VpG Techniek verdiend tot 30% boven de CAO is. Daarnaast deel je mee in de winstuitkering van het bedrijf.

Overzicht vacatures installatietechniek e.d.

Ben je enthousiast geworden om bij VpG Techniek te komen werken? Je treft hieronder een overzicht van de vacatures installatietechniek, elektrotechniek en werktuigbouwkunde die we op dit moment hebben. Heb je interesse in één van de vacatures? Mail ons dan een motivatiebrief met cv. Staat jouw ideale vacature er niet tussen, maar wil je wel graag bij ons komen werken? Stuur dan een open sollicitatie naar werken@vpg.info.

Bekijk de vacatures